Voor jouw project klop je
aan bij GC Architecten.

Wij houden van een duidelijke, persoonlijke aanpak.
No-nonsense, gemoedelijk en creatief.
Benieuwd naar hoe wij te werk gaan?
Neem een kijkje hieronder!

Ik weet genoeg en wil graag starten met bouwen aan een

Stap voor stap
door jouw project.

01.
Voorontwerp

We zitten met jou samen en luisteren uitgebreid naar wat jij nodig hebt. Welke stijl heeft jouw voorkeur? Hoe ziet de indeling van het gebouw eruit? Hoe kunnen wij jouw perceel maximaal benutten en de ruimtes inrichten volgens jouw noden? Samen bekijken we al deze zaken zodat wij voor jou een voorontwerp kunnen maken waar jij helemaal gelukkig van wordt.

02.
Bouwaanvraag

Eens jij helemaal enthousiast bent over ons ontwerp, gaan we over naar het indienen van de bouwaanvraag. Dit is een eerder administratieve fase waarbij we jou steeds up to date houden van de vooruitgang van jouw dossier.

03.
Werfvoorbereiding

Als de bouwaanvraag is ingediend kunnen we beginnen aan het voorbereiden van de werf. Onze experts ondersteunen jou hierbij in de mate die jij nodig hebt, dit kan gaan van een totaalbegeleiding en gehele ontzorging tot een basis begeleiding bij enkele cruciale punten: aan jou de keuze!

04.
Werf

De bouwaanvraag is goedgekeurd, dus kunnen we van start gaan met de werken, een spannend moment! Ook tijdens deze fase kies jij zelf hoe betrokken jij wil zijn. Laten wij jou je ding doen en ondersteunen we waar nodig, of wil jij liefst van al niet bezig zijn met de werf en laat je alles liever aan ons over? Alles kan, alles mag!

05.
Nazorg

Eens de oplevering is gebeurd en de laatste loodjes aan jouw gebouw gelegd worden, scheiden onze wegen zich bijna. Maar niet getreurd, wij laten jou niet zomaar achter: wij checken geregeld nog even om te zien of jij nog steeds tevreden bent met alles, en of we nog ergens kunnen helpen. Wij houden ook wel van verrassingen, dus wie weet kom je ons na jouw verhuis wel nog eens tegen! ;)