Voor jouw project klop je
aan bij GC Architecten.

Wij houden van een duidelijke, persoonlijke aanpak.
No-nonsense, gemoedelijk en creatief.
Benieuwd naar hoe wij te werk gaan?
Neem een kijkje hieronder!

Ik weet genoeg en wil graag starten met bouwen aan een

Stap voor stap
door jouw project.

01.
Voorontwerp

We zitten met jou samen en luisteren uitgebreid naar wat jij nodig hebt. Welke stijl heeft jouw voorkeur? Hoe ziet de indeling van het gebouw eruit? Hoe kunnen wij jouw perceel maximaal benutten en de ruimtes inrichten volgens jouw noden? Samen bekijken we al deze zaken zodat wij voor jou een voorontwerp kunnen maken waar jij helemaal gelukkig van wordt.

02.
Bouwaanvraag

Eens jij helemaal enthousiast bent over ons ontwerp, gaan we over naar het indienen van de bouwaanvraag. Dit is een eerder administratieve fase waarbij we jou steeds up to date houden van de vooruitgang van jouw dossier.

03.
Werfvoorbereiding

Als de bouwaanvraag is ingediend, kunnen we beginnen aan het voorbereiden van de werf. Onze experts ondersteunen jou hierbij in de mate die nodig is. Dit kan gaan van een totaalbegeleiding en gehele ontzorging, tot een basis begeleiding bij enkele cruciale punten: aan jou de keuze!

04.
Werf

De bouwaanvraag is goedgekeurd. Nu kunnen we van start gaan met de werken, een spannend moment! Ook tijdens deze fase kies jij zelf hoe betrokken jij wilt zijn. Laten we jou je gang gaan en ondersteunen we waar nodig, of heb je liever dat je je niet bezig hoeft te houden met de werf en laat je alles liever aan ons over? Alle opties zijn mogelijk!

05.
Nazorg

Na de voltooiing van de oplevering en de laatste afwerkingen aan jouw gebouw, scheiden onze wegen bijna. Maar niet getreurd: wij checken geregeld nog even om te zien of jij nog steeds tevreden bent met alles en of we nog ergens kunnen helpen. Wij houden ook wel van verrassingen, dus wie weet kom je ons na jouw verhuis wel nog eens tegen! ;)