Kom
binnen, 
zet u.

Bij GC vinden wij een huiselijke sfeer belangrijk. En dat nemen we best serieus: we hebben niet voor niks een echte living in ons kantoor laten bouwen.

Architecten verstoppen zich vaak tussen muren achter hun bureau, maar wij kozen voor een andere aanpak: wij bouwden ons kantoor vlak aan een druk rondpunt. Als we buiten zitten te eten of een spelletje petanque spelen hebben we altijd veel bekijks, en dat vinden wij net tof. Kom gerust eens langs. 
 
Ons kantoor leeft, en een goed gesprek start hier steevast met "zet u, koffietje?".
Bij ons kan je je gerust even in de zetel zetten, of aan ons keukeneiland. Een ontbijtje of een afterwork in de living zijn hier ook niet zeldzaam, en boven hebben we een dartbord dat z'n diensten ook al mooi heeft bewezen. 

Nieuwsgierig geworden naar deze living? Kom gerust eens langs, of scroll hier even naar beneden!
 

IK KOM OP DE KOFFIE!

 

Deze living is niet enkel beschikbaar voor (toekomstige) klanten en ons team, we stellen ons gebouw graag open voor iedereen! Heb jij dus een vergadering met de voetbalclub, een repetitie met je toneelvereniging of een bespreking tussen collega's? Stuur ons een mailtje en wie weet verwelkomen wij jullie in onze living! Zet u, doe alsof je thuis bent, dat doen wij ook.

 

Ik kom af!

Foto's: 

Studio Camade / Lux Photography / Bert Demasure