GC x MAS Architecten Oudenaarde

MEULEBEKE/OUDENAARDE – GC Architecten uit Meulebeke slaat de handen in elkaar met MAS Architecten uit Oudenaarde. Deze samenwerking zorgt voor een grotere geografische spreiding van projecten in Oost- en West-Vlaanderen, en voegt nog extra expertise toe aan ons team van samen 35 medewerkers.

GC Architecten werd een veertigtal jaar geleden opgericht door Guido Callens en is van daaruit gegroeid tot een 30-koppig team van experts in diverse soorten projecten. Op vandaag wordt het team geleid door Bert Ghesquière en Frederik Callens.

Met klanten als D’Arta en Libeco toont GC aan dat we niet bang zijn van een uitdaging, en zetten we het bureau op de kaart in eigen streek. Er wordt gewerkt aan diverse projecten: zowel private woningbouw en bedrijfsbouw als projectontwikkeling zitten in ons portfolio. 

MAS Architecten is ook een familiaal geleid bureau met een gelijkaardige nuchtere aanpak. Qua projecten leggen Carlo en Rik Mas echter de focus op openbare projecten en sociale huisvesting. 

MAS en GC Architecten dragen een gelijkaardige visie uit, dus een samenwerking leek hierdoor een mooie kans voor beide bureaus. Dankzij de kantoren in Meulebeke, Gent en Oudenaarde zorgen we steeds voor een sterke regionale verankering, waardoor we altijd dicht bij de klant kunnen staan. De ambitie voor de toekomst is om verder uit te groeien tot een leidende architectuurpartner in Oost- en West-Vlaanderen. 

De zaakvoerders van MAS architecten, Rik en Carlo, blijven het algemene aanspreekpunt van het kantoor in Oudenaarde en evolueren later naar een ambassadeursrol om zo de continuïteit van het bureau te verzekeren. 

Voor vragen of opmerkingen kan je steeds terecht in onze kantoren in Meulebeke en Oudenaarde, op 051 48 85 48 / info@gcarchitecten.be / buro.mas@telenet.be of op de respectievelijke websites (www.gcarchitecten.be en www.masarchitecten.be).