Een nieuw hoofdstuk voor GC architecten

Na de recente overname van MAS architecten in Oudenaarde, onthullen wij met trots een nieuw kantoor in Varsenare, Jabbeke. Door deze derde vestiging kunnen we ons beter concentreren op projecten in deze regio terwijl we toch vasthouden aan de warme sfeer die kenmerkend is voor onze kantoren.

Indrukwekkende groei

In de afgelopen 40 jaar hebben wij een indrukwekkende groei doorgemaakt, evoluerend tot een team van experts dat zich specialiseert in diverse projecten.

Met de opening van het derde kantoor in Varsenare, Jabbeke, willen we onze aanwezigheid versterken in deze regio en tegelijkertijd trouw blijven aan de warme en huiselijke sfeer die de kantoren kenmerkt. Het hoofddoel is om ons team en portfolio uit te breiden met boeiende projecten in het Brugse en langs de Belgische kust.

Waarom een nieuw kantoor?

Waarom deze uitbreiding? Simpelweg omdat we een groeiende vraag zien naar projecten in Brugge en langs de Belgische kust, en zo bouwen we verder aan een netwerk van architecten en lokale verandering. Bij GC architecten maken we bewust de keuze om altijd dicht bij onze klanten en medewerkers te staan. Deze beslissing was dan ook vlug gemaakt, omdat we geloven in de kracht van huiselijkheid en de waarde van lokale betrokkenheid. Op deze manier kunnen wij onze klanten nog sneller en beter van dienst zijn en hun goesting geven om te bouwen.

Wanneer kunnen we het nieuwe kantoor verwachten?

Op 1 april 2024 openen wij vol trots onze nieuwe vestiging in Varsenare, Jabbeke. Met het nieuwe kantoor willen we vooral dichtbij onze klanten en de medewerkers blijven. We kijken uit naar de groei van ons team op deze locatie. Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging en wil je deel uitmaken van ons enthousiaste team in Varsenare? Ontdek dan snel de mogelijkheden op onze jobpagina via https://gcarchitecten.be/nl/jobs.

Kunnen we jullie daar ook verwachten?